Akció!

Szörp és Gyümölcs Fesztivál – Szob – Diák és Nyugdíjas Napijegy

3 900 Ft 2 940 Ft

Kategória:

Leírás

2022. augusztus 5-7. (péntek – vasárnap) – a napijegy a fesztivál bármely napjára érvényes!

Diák: 7-25 évig igazolvánnyal

Nyugdíjas: igazolvánnyal

6 éves korig ingyenes

Elővételes belépőjegyek már kaphatóak! Ne maradj le a kedvezményes lehetőségről!

A 2021-ben útnak indult fesztivál hagyományteremtő jelleggel jött létre, hogy a Dunakanyar egyik legszebb településén, Szobon köszönthesse az ország minden tájáról érkező szörp mestereket, termelőket és a magyar gasztronómia nagyjait. Nem csak zamatos italokkal, ínyenc falatokkal, hanem értékteremtő szakmai beszélgetésekkel és kulturális programokkal várjuk a látogatókat. PROGRAM HAMAROSAN!

A fesztivál 2022 nyarán második alkalommal kerül megrendezésre a gyümölcseiről méltán híres településen, Szobon. A fesztivál célja, hogy egy unikális és minőségi gasztronómiai élményeket felsorakoztató eseménysorozatot hozzon el a Dunakanyarba, ahol a magyar ízek és zamatos gyümölcsök szerelmesei nem csak házias, de különleges, gourmet ízek különlegességeivel és tartalmas szakmai beszélgetések birtokában térhetnek haza.

A szobi lakcímkártyával rendelkezőknek a Fesztiválon való részvétel INGYENES!

A beléptetéskor igazolványt kell felmutatni, ellenkező esetben, igazolvány hiányában helyben kell felnőtt jegytípusra cserélni! Az igazolványoknak a fesztivál idején is érvényesnek kell lenniük.